Добредојдовте на @зготвено со љубов

 

Се радувам што можам да Ве поздравам на мојов блог.

Во моето мало царство ќе пронајдете разновидни рецепти за вкусни јадења кои можете да ги подготвите, како и многу совети околу готвењето.

 Ви посакувам добра забава во разгледување, испробување на рецепти како и инспирирање од мојот блог.

Срдечни поздрави,

Бетина

 

П.С.

Сите рецепти кои се објавени на странава се испробани, зготвени, фотографирани и препорачани по мој избор. Зготвени се по мој вкус, како и по вкус на моето семејство.

Автор на фотографиите сум јас, Бетина Кузевски.

 

 

 

 

 

Авторски права

Овој блог и фотографиите се заштитена сопственост и не смеат да се користат од трети лица без писмена дозвола.

Доколку сте заинтересирани за некоја фотографија, Ве молам да ме контактирате на:

zgotveno_so_ljubov@yahoo.com

 

Ви благодарам.